The View

Hotels & Hospitality

The View

Giving shape to water.

In Baveno, on a terrace overlooking the lake, the swimming pool of this elegant tourist complex plays with geometry.

An emotional design residence immersed in the colors and scents of a blooming garden.

A context surrounded by green that takes life when the pool becomes a place of fun.

The comfortable staircase makes the pool even more functional – the colors of the Touch prestige light gray lining and the choice of materials give that touch of elegance.

A real dive into the relax just a step away from the beautiful locations of Lake Maggiore.

Building structure
Reinforced concrete
Shape
Rectangular with stairs
Dimensions
9,00 x 5,00 mt
Depth
1,40 mt
Lining
pvc touch prestige
Filtration and water treatment
Skimmer mc 32 public pool law, Afm glass sand, chlorine automatic treatment BAYROL
Accessories
Led lighting
Website
Share

Start typing and press Enter to search